nepal vliegtuig

klm vliegtuig - vliegtickets nepal

Vliegticket Nepal

Een Nepal vliegticket op maat

Naast het op maat maken van jouw Nepal reis, kan Riksja Nepal ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Nepal bouwstenen of een Nepal rondreis).

 

óf: zelf je vliegticket Nepal zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Nepal vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens. Onze Riksja Nepal reisspecialisten helpen je dan verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

Vliegtarieven Nepal

Laagseizoen vanaf €727,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kathmandu
Kathmandu - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €897,- p.p. Economy Overstap Istanbul
klm logo Laagseizoen vanaf €739,- p.p. Economy Route Amsterdam - Delhi
Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €789,- p.p. Economy Overstap geen
klm logo Laagseizoen vanaf €795,- p.p. Economy Route Amsterdam - Chengdu
Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €930,- p.p. Economy Overstap geen
etihad airways Laagseizoen vanaf €929,- p.p. Economy Route Brussel - Kathmandu
Kathmandu - Brussel
Hoogseizoen vanaf €998,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi
qatar airways Laagseizoen vanaf €875,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kathmandu
Kathmandu - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1075,- p.p. Economy Overstap Londen - Doha
Rechtstreeks, via Delhi of via het Middenoosten?

Voor je vlucht naar Kathmandu, Nepal zijn er verschillende mogelijkheden. Inmiddels zijn er een aantal maatschappijen die met 1 overstap naar Kathmandu vliegen, zoals Etihad Airways en Turkish Airlines. Een andere mogelijkheid is om vanaf Amsterdam per directe vlucht, of met een overstap, naar Delhi in India te vliegen, daar op de luchthaven te overnachten en vervolgens door te vliegen naar Kathmandu.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Nepal).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Nepal vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag via ‘Mijn reisplan‘ hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten

Verbindingen per klein (sport)vliegtuig, indien gewenst, bijvoorbeeld tussen parken en steden, worden geboekt door onze lokale agent. Houd er rekening mee dat alle vluchten in Nepal worden uitgevoerd door Nepalese vliegmaatschappijen die allemaal op de zwarte lijst staan omdat zij het veiligheidsniveau van de EU niet halen.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Nepal

Terug naar de hoofdpagina van Riksja Nepal