Inspiratie voor je Nepal vakantie

Afwisseling tijdens een individuele vakantie Nepal vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Nepal, maar ook wat wij als Riksja Nepal te bieden hebben aan jou als klant.

Laat je inspireren door wat je leest en ziet. Bekijk onze Nepal-kaart voor een handig overzicht van de verschillende plekken en stel je eigen individuele Nepal vakantie samen. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een reisplan.

Nepal vakantie - tempel KhatmanduBhaktapur NepalNepal rondreis - homestay vrouwenChitwan sunset zonReizen Nepal - trekkingNepal vakantie - vrouw in dorpFietsen door de bergenNepal vakantie - accommodatie ChitwanTrekking Annapurna sneeuwEten dal bhat nepalTrekking door de bergen - Nepal reisNepal vakantie - paardjes

 

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Nepal en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.