Trekking in Nepal

Hoe gaaf is het om een land te voet te ontdekken? Wandel door de hoge bergen van de Himalaya of langs de groene rijstvelden in de Kathmandu Vallei met uitzicht op het dak van de wereld. Door een trekking te maken van enkele dagen kom je op bijzondere plekken waar je vaak alleen te voet kunt komen. Je zult nauwelijks auto’s zien en komt in contact met de lokale bevolking, die je uitnodigen voor een kopje thee bij hun thuis.

Een korte trekking is goed te combineren in een complete rondreis door Nepal, maar ga je voor een tweede keer en wil je een echte berggeit uithangen dan kun je de wat zwaardere trekkingen kiezen.

Het leuke is dat er trekkingen zijn van elk niveau, duur en in verschillende regio’s waardoor iedereen tijdens zijn Nepal reis de unieke ervaring van een trekking op kan doen.

Wandelvakantie Nepal - Amadablam

Welke optie wil je aanvragen?

Overige trekkingen in Nepal
Everest Basecamp trekking (14 dagen / 13 nachten)
Gokyo Lakes trekking (via Everest Basecamp) (17 dagen / 16 nachten)
Ghandruk trekking (3 dagen / 2 nachten)
Mustang trekking (13 dagen / 12 nachten)
Manaslu trekking (15 dagen/ 14 nachten)
Langtang trekking (9 dagen / 8 nachten)
Khopra trekking (11 dagen / 10 nachten)
x
+
reizen Nepal trekking
Nepal trekking Ka...
Reisschema: Dhulikel – Nagarkot - Bhaktapur
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 327,- p.p. bij 2 personen
nepal reizen Poon Hill trekking
Poon Hill trekking
Reisschema: Annapurna
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 379,- p.p. bij 2 personen

Waarom Riksja Nepal?

Wij vinden het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn. Samen met onze reizigers sponsoren we hulpprojecten in diverse landen. Ook compenseren wij de volledige uitstoot van de reis die je met ons maakt.

Wij geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange reisdag of basic verblijf, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Lees meer